Actueel

Als je van baan wilt veranderen maar door de bomen het bos niet meer ziet….

Stel je bent op zoek naar een nieuwe baan als werkvoorbereider.

Even een snelle check met Google. Resultaat vacature werkvoorbereider 484.000 resultaten. Oeps, dat is veel, dan inzoomen op Noord-Brabant, 206.000 resultaten. Nog steeds veel, dan Oss 78.600 resultaten. Dat gaat hem niet worden. Dus oplossing, dan maar zoeken met Indeed. Werkvoorbereider: 5346 vacatures, in Noord-Brabant 962 vacatures, in Oss 398 vacatures. Jeetje, zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Hoe vind je hier nou de baan die echt bij jou past? Waar de bedrijfscultuur je aanspreekt, waar de omgeving je inspireert, waar je door kunt groeien of een hoger salaris kunt verdienen. Het is natuurlijk mogelijk maar heel tijd rovend.

Daarom bieden wij je aan om eens geheel vrijblijvend met ons te sparren. Je kunt met ons van gedachten wisselen over jouw werk, jouw ambities en mogelijkheden. Als specialist in technische functies in werktuigbouwkunde en elektrotechniek weten wij waarover wij praten en kunnen wij je goed adviseren. Natuurlijk doen wij dat uiterst discreet. Want zit jij in een bestaande baan, dan wil je niet altijd kenbaar maken dat jij je aan het oriënteren bent.

Wij kennen de markt in onze regio als geen ander en wij hebben nauwe banden met onze klanten. Dat betekent dat wij weten welke vacatures er op dit moment zijn, maar ook welke uitbreidingen of veranderingen er in de toekomst op de planning staan.

Wil je eens kijken welke mogelijkheden er voor je zijn? Bel ons dan voor een afspraak of stuur ons een mail, dan nodigen wij je graag uit.

team ixxenz

T 0485 22 51 00
T 040 24 02 003

info@ixxenz.nl

Deel deze pagina via