Dit vinden onze kandidaten

Regelmatig vragen wij onze kandidaten wat zij van onze werkwijze vinden. Hieronder vind je enkele reacties.

De teksten zijn direct overgenomen van de evaluaties zonder dat deze commercieel herschreven zijn.

Wil je ons ook voor jou laten werken om de baan te krijgen die bij je past?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op 0413 72 90 09 of mail naar info@ixxenz.nl.

Patrick – werkvoorbereider bij een machinebouwer

‘Mijn consultant heeft naar aanleiding van mijn CV en het persoonlijke gesprek goed ingeschat in welk soort bedrijf ik zou passen. Bij deze vacature paste alles precies goed en ik kan nu na drie maanden zeggen dat het een goede match is en dat ik zeer tevreden ben met de baan. Het gesprek is zeer goed voorbereid, veel tips gekregen, maar vooral op het hart gedrukt gekregen om mezelf te blijven. Na het akkoord van de opdrachtgever zijn alle afspraken snel geregeld.

Tonny – sales engineer / werkvoorbereider

ixxenz heeft 2 keer voor mij bemiddeld voor een nieuwe baan.
Bij allebei de keren had ik binnen een maand weer een nieuwe baan.
Deze beide banen waren ook het werk wat ik zocht. De contacten met
mijn consultant waren zeer goed, ik werd goed op de hoogte gehouden
over de stand van zaken en over nieuwe ontwikkelingen. Bij de consultant was goed duidelijk wat voor baan ik zocht. Heb alleen maar positieve ervaringen met mijn consultant en ixxenz. Nadien is er ook regelmatig nog contact geweest hoe het met mijn nieuwe baan gesteld is.

Kay – werkvoorbereider bij een constructiebedrijf

Mijn ervaring met ixxenz is erg prettig. De eerste kennismaking voelde
gelijk erg vertrouwd, prettig en vakkundig. Het contact verliep ook uitstekend.
Met regelmaat nam ixxenz contact met mij op. Niet alleen om te vertellen dat ze
een mogelijke baan hadden gevonden maar ook om te vragen hoe
het ging met mijzelf en mijn eigen zoektocht. Dit gaf een erg fijn gevoel.
Toen ik eenmaal werkzaam was bij de nieuwe werkgever is er ook nog contact geweest
vanuit ixxenz om te vragen hoe het beviel. Kortom een hele fijne ervaring met meelevend personeel.

Chris – engineer bij een fabrikant in transportmiddelen

Ik had op zich een goede baan en vast werk, maar wilde verder groeien in hetgeen ik deed. Ik dacht echt dat het moeilijk zou gaan worden, maar ixxenz heeft echt de juiste baan voor mij gevonden. ixxenz heeft mij enorm geholpen bij de gesprekken, en mij door deze , toch wel spannende periode heen geholpen.
De functie past echt bij mij. Ik ben momenteel werkzaam als werkvoorbereider. Maar modelleren en aanpassen van de machines wordt mij ook toevertrouwd. Ik werk samen met het team Engineering, maar ook met de jongens op de montage. De mogelijkheden zijn groot, en ik merk dat er altijd ruimte is om hier te groeien.

ps. Ik geef niet snel een 10, maar heb echt niks aan te merken. Dus een dikke 10 !

Willion – mechanical engineer bij een productiebedrijf

Communicatie met ixxenz is erg vlot verlopen.
Goede passende bedrijven met interessante vacatures
gevonden welke door ixxenz voor mij waren uitgeselecteerd.

Martijn – tekenaar bij een producent van verpakkingsmateriaal

Mijn ervaring met ixxenz is goed. Binnen een maand vanaf het eerste contact had ik een contract met mijn huidige werkgever.

Paul – buitendienst coördinator bij een machinefabriek

Toen ik op zoek was naar een 2e stap in mijn carrière, heb ik mijn CV online gezet. ixxenz benaderde mij en een kennismakingsgesprek volgde snel. ixxenz bleek een sympathiek en informeel bedrijf te zijn waar je als kandidaat serieus genomen wordt! Uit ervaring weet ik dat je dat tegenwoordig niet van alle bemiddelingsbureaus kan zeggen.

Mijn adviseur had meerdere concrete vacatures en werkgevers waar ik op mijn gemak eens over mocht gaan nadenken. In de periode daarna volgde regelmatig telefonisch contact en werd ik voorgesteld bij de opdrachtgever waar ik inmiddels werkzaam ben. De gesprekken daar waren gemoedelijk en ik kreeg uitgebreid de kans om mijn verwachtingen en vragen te bespreken. ixxenz geeft je hierbij vooraf goed advies en gaat ook met je mee, je staat er niet alleen voor.

Inmiddels ben ik met veel plezier aan het werk als buitendienst coördinator van de afdeling Sorteertechniek van een internationale machinefabriek. Dat wil zeggen , ik ben verantwoordelijk voor alle service activiteiten omtrent de sorteermachines in binnen- en buitenland. Ook de inbedrijfstelling van nieuwe machines, verkoop van parts en (in de toekomst) ondersteuning van de verkoopafdeling horen hierbij. Dit vind ik erg gaaf om te doen, ik ben dan ook erg dankbaar deze kans te hebben gekregen. Telkens als wij een compliment krijgen van een klant over onze service geeft dat grote voldoening! Daar doen we het voor.

Ik krijg hier veel vrijheid om de dingen te doen waar ik goed in ben, er wordt geïnvesteerd middels een taaltraining en ik heb een fijne groep collega’s die altijd voor me klaar staat.

Nu ik via ixxenz gedetacheerd ben, blijven ze goed betrokken. Ze informeren regelmatig naar hoe het met me gaat, en niet onbelangrijk, betalen netjes op tijd het salaris!

Johan – storingsmonteur bij een productiebedrijf

Helemaal perfect zoals het gelopen is alles volgens afspraak en alles werd netjes uitgezocht. De begeleiding en informatie is prima.

Larry – accountmanager bij een fabrikant van klimaatinstallaties

Mijn ervaring met ixxenz en met mijn consultant is zeer positief.

In 2016 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb mezelf gemeld bij diverse zoekmachines zoals Monsterboard en de Vacaturebank. Kort daarna ben ik benaderd door de consultant van ixxenz.

Procedure was duidelijk, na een intake gesprek waarbij ik mijn wensen kenbaar heb kunnen maken is zij op zoek gegaan naar een salesfunctie bij een bedrijf dat bij mij zou passen. Zij had een vacature gevonden bij een technische onderneming uit Wijchen. Ik ben uitgenodigd op sollicitatiegesprek maar na een aantal gesprekken ben ik uiteindelijk niet tot een overeenstemming gekomen om bij dit bedrijf te werken.

Een aantal weken na bovenstaande sollicitatie ben ik wederom opgebeld door haar met de mededeling dat zij een uitdagende functie had gevonden bij een nieuwe onderneming. Ik ben vervolgens uitgenodigd voor een eerste gesprek en na een aantal vervolg gesprekken, ben ik in de functie van accountmanager aangesteld bij dit bedrijf. Inmiddels ben ik een half jaar zeer tevreden werkzaam voor deze onderneming en is mijn contract verlengd.

Ik ben ixxenz en natuurlijk mijn consultant zeer dankbaar voor haar inzet en professionaliteit om mij te helpen deze uitdaging aan te gaan bij een leuke nieuwe werkgever en ik kan ixxenz  zeker aanbevelen als een professioneel en gespecialiseerd werving en selectie bureau.