Medewerker in de spotlight: Annelies

Deze keer zetten we Annelies van Aller in de spotlight. Annelies werkt sinds juli dit jaar namens Ixxenz bij Amada Weld Tech Helmond als Assistent Inkoop. Aan de hand van een vijftal vragen vertelt zij over haar ervaring met Ixxenz.

Je werkt als Assistent Inkoop bij Amada Weld Tech in Helmond, hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik had in het verleden al eens contact gehad met Ixxenz. Toen jullie mij voor deze vacature hebben gebeld was het daarna binnen een paar dagen beklonken.

Hoe verliep het contact met Ixxenz?
Leuk, altijd leuk. Heel spontaan en vrolijk, ook inhoudelijk ben ik hartstikke tevreden.

Kun je een voorbeeld geven van de werkzaamheden waar je zoal mee bezig bent bij Amada?
Inkoop uiteraard, dat is het grootste gedeelte en het najagen van leveranciers. Dat is waarvoor ik hier zit. Ik heb nergens een hekel aan binnen mijn functie, af en toe ligt er wel eens iets waarvan je denk mwah maar eigenlijk wordt het, naarmate ik er langer zit, alleen maar steeds leuker. Je weet beter wat je waar kunt vinden en wie je waarvoor moet hebben. Ontzettend fijne collega’s en een leuk bedrijf qua sfeer, iedereen helpt je overal mee. Ik ben recent ook uitgenodigd door de mannen van engineering om op vrijdag een frietje te eten. Dan zitten we gezellig aan een grote tafel in de kantine, ik was de enige dame maar dat mag de pret niet drukken.

Wat maakt jouw werk leuk en uitdagend?
Dat ik de producten niet ken, dus het leren van alle producten vind ik leuk. Het werken met én voor de mensen vind ik, als mensenmens, erg prettig. Dingen voor elkaar krijgen geeft voldoening. Het organiseren, contacten met leveranciers, zorgen dat alles klopt en beschikbaar is; als de inkoop niet klopt stagneert het hele proces… Maar ze zijn erg tevreden over mij dus dat is fijn. Er is genoeg te doen de komende periode, ik verveel me geen moment.

Tot slot, hoe zou je Ixxenz aanbevelen bij familie en vrienden?
Als een enorm leuk bedrijf. Ik heb dat overigens al gedaan bij een aantal mensen, wanneer ze zoekende zijn beveel ik Ixxenz aan. Het is kleinschalig en daardoor denk ik juist ontzettend leuk. Die persoonlijke benadering bevalt mij heel goed. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er heel positief in sta.