Actueel

Mini-carrière-check

Het nieuwe jaar is begonnen en je denkt na over jouw plannen en stelt nieuwe doelen. Hoe staat het met jouw carriere? Vul de mini-checklistin die je helpt hierover na te denken.

Herkenbaar? Het nieuwe jaar begint en je denkt na over jouw plannen en stelt je nieuwe doelen. Je minder druk maken, afvallen, meer bewegen… Wat wij ook zien is dat mensen deze periode ook gebruiken om na te denken over hun werk, hun ambities. Goed om hier eens bij stil te staan. Je werk betekent tenslotte veel voor je, je bent er vaak 8 uur of meer per dag mee bezig. Uit onze ervaring en uit diverse onderzoeken komt naar voren wat de belangrijke aspecten zijn om je goed te voelen in je werk. Hoe voel jij je in je baan? Onderstaand hebben wij een checklist toegevoegd. Je kunt jouw items aanvinken maar er gebeurt verder niets met de informatie. Het is puur een hulpmiddel, een structuur, om je te helpen in je denkproces over jouw baan.

 

Mini carrière-check voor technici

Vink aan!

Ben je…
gelukkig in je werk?
tevreden met je salaris?
 tevreden met je reisafstand?

Heb je?
zinvol werk?
doorgroeimogelijkheden?
fijne collega’s?
een goede leidinggevende?
een inspirerende werkomgeving?
flexibele werktijden?
opleidingsmogelijkheden?

Niet alles aangevinkt?

Kom dan eens vrijblijvend met ons sparren over jouw mogelijkheden om je carrière een boost te geven.Als specialist in technische functies in werktuigbouwkunde en elektrotechniek weten wij waarover wij praten en kunnen wij je goed adviseren. Natuurlijk doen wij dat uiterst discreet. Want zit jij in een bestaande baan, dan wil je niet altijd kenbaar maken dat jij je aan het oriënteren bent.

Wij kennen de markt in onze regio als geen ander en wij hebben nauwe banden met onze klanten. Dat betekent dat wij weten welke vacatures er op dit moment zijn, maar ook welke uitbreidingen of veranderingen er in de toekomst op de planning staan.

Bel 0485 225100 of 040 24 02 003 voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor je.
Mailen mag natuurlijk ook.

team ixxenz

Deel deze pagina via