ixxenz specialist in technische functies

Ons team. Daar zijn we trots op. Wij verbinden mensen en techniek.
Onze consultants zijn goed opgeleide professionals met technische kennis. Zij zijn actief en betrokken en luisteren naar de wensen van opdrachtgever en kandidaat om zo tot een goed resultaat te komen. Dat vinden we leuk om te doen. Wij helpen bedrijven en werknemer om elkaar te vinden.

Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio. Veel mensen, werkzaam in de techniek én MKB bedrijven in de techniek, onder andere op het gebied van;

Dit is onze focus en dit is waar wij goed in zijn. Met veel ervaring in techniek en talent management weten wij de juiste kandidaat te vinden en te verbinden aan technische bedrijven. Wij werken vanuit Veghel voor de regio Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Maak kennis met ons team:

Shanna

‘Shanna Laemers, de meest georganiseerde dame binnen ons team. Sportief, oprecht en goedlachs.
Shanna houdt ervan naar mensen te luisteren, wil weten wat er achter zit. Wat hen drijft en hoe ze hen kan helpen.
Woont samen met Jeroen. In haar vrije tijd is ze vaak op pad met vrienden en sport ze graag.

‘Je werk is een groot onderdeel van je leven en ik vind het gaaf dat ik mensen daarmee kan helpen. En aan de andere kant natuurlijk het helpen van bedrijven bij de invulling van (lastige) vacatures. In dit werk kun je echt iets betekenen voor een organisatie en dat geeft mij veel energie.’

Elke

Elke van Esch. Vrolijk, actief en houdt van de zon.
Elke luistert, vraagt door, en geeft je haar eerlijke mening. Ze houdt je een spiegel voor, houdt je op de hoogte, en helpt je hoe dan ook vooruit in je carrière.

Woont samen met Bart en hun kat Bram. In haar vrije tijd gaat ze wandelen, X-coren, of drinkt ze een wijntje met vriendinnen.

‘Ik vond mijn werk al leuk, maar met déze collega’s is het helemaal te gek.’

Kim

Kim van Balen. Enthousiast, gedreven en empathisch.
Gedreven om mensen vooruit te helpen. Gelooft in werkgeluk, ontwikkeling en ambitie. En daar de juiste match bij zoeken.
Woont samen met Eddy en hun twee kinderen Stijn en Faas. Gaat graag met de kinderen naar buiten, houdt van sporten en in het weekend lekker borrelen met familie en vrienden.

‘Een klant écht kunnen helpen met de ideale invulling. Het oplossen van zijn probleem. Dat is ons vak. Daar geniet ik echt van.’

Anouk

Anouk Peeters, de nieuwste aanwinst. Proactief, loyaal en altijd positief. Voor administratieve en secretariële taken draait ze haar hand niet om.
Getrouwd met Ingo en samen met hun dochter Juliet doen ze graag leuke dingen. Is sportief, maar doet ook graag een hapje en drankje met vrienden.

‘Ik haal voldoening uit het volledig ondersteunen van collega’s, en wanneer ik dan ook die ene kandidaat voor die lastige vacature vind, ben ik helemaal content!’