Actueel

Vastgeroest in de techniek?

Je hebt een vak waarin je het verschil kunt maken. Samen met je collega’s in de techniek zorg je dat Nederland werkt. Dat stroom, gas, warmte en een dak boven je hoofd vanzelfsprekend zijn. Mensen én apparaten met elkaar communiceren, over de hele wereld. Dat fabrieken draaien. Personen en goederen vlekkeloos op hun bestemming aankomen. Een vak dat de wereld iedere dag weer een stukje slimmer, beter, gezonder of efficiënter maakt.Daar mag je best trots op zijn, vinden wij bij ixxenz. Met een technische opleiding heb je het vandaag de dag namelijk voor het kiezen. Bedrijven staan om jou en je collega’s te springen. Het betekent dat je best eisen mag stellen. Zinvol, afwisselend en uitdagend werk, meer vrijheid en flexibiliteit, groeimogelijkheden in salaris en/of functie, een inspirerende werkomgeving of een betere balans tussen werk en privé? Kijk eens om je heen; er zijn werkgevers die het je allemaal bieden.

ixxenz krijgt je aan de praat

Vastgeroest op een plek waar het minder is dan ideaal? Wij van ixxenz krijgen je weer succesvol aan de praat! Wij zijn een bemiddelingsbureau in het zuiden van het land, dat gespecialiseerd is in werktuigbouwkunde en elektrotechniek; vanaf MBO tot en met universitair niveau. Een bureau dat wars is van wolligheden of vage beloftes. Wij spreken jouw taal en die van de werkgevers in de techniek. Wij weten welke mensen ze zoeken en hebben er inmiddels voor gezorgd dat talloze engineers, projectleiders, accountmanagers, productiehoofden en monteurs in onze regio op hun ideale werkplek zijn terechtgekomen in de machinebouw, (maak)industrie, industriële automatisering en procestechniek.

De beste tijd om te solliciteren is nu

Nu is de tijd om voor jezelf te kiezen en je te oriënteren op een nieuwe baan. Ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt. Wij denken graag met je mee over de perfecte functie en het bedrijf waar jij je thuis zult voelen. Vaak weten we al vóór een vacature wordt gepubliceerd dat die eraan komt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij als kandidaat op de eerste plek staat. Zelfs als je cv niet 100% aansluit bij wat een bedrijf vraagt. Als wij ervan overtuigd zijn dat jij de passende kandidaat bent, kunnen wij toch een gesprek voor je regelen. Werkgevers vertrouwen ons en dat opent deuren.

Hebben we op dit moment nog niet de perfecte functie voor je? Dan willen we toch graag contact met je houden, want er komen voortdurend nieuwe vacatures bij. Wie weet, zit daar morgen ineens jouw droombaan tussen.

Kortom:

  • Wil je een vaste baan in de techniek? ixxenz bemiddelt onder andere. in functies als engineer, projectleider, constructeur, tekenaar, accountmanager, hoofd productie, hoofd technische dienst, monteur in binnen- en/of buitenland, inkoper, werkvoorbereider, calculator, software engineer en manager engineering.
  • Wil je een wervingsbureau dat jou begrijpt? Wij hebben inhoudelijke technische kennis van functies, vakgebieden en bedrijfsprocessen; dit maakt ons een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten.
  • Als je dat wilt, kan ixxenz je begeleiden gedurende het sollicitatieproces en bij het samenstellen van je cv.
  • Werk je het liefst in Zuid-Nederland? ixxenz is vanuit de hoofdvestiging in Sint-Anthonis actief in de regio Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Geef je carrière een nieuwe boost. Bel of mail ons.

info@ixxenz.nl / 0485-22 51 00

Deel deze pagina via