Voor kandidaten

Heb jij de juiste bagage?

In je zoektocht naar een nieuwe baan kan ixxenz je helpen met het vinden van een functie die aansluit bij jouw wensen. We hebben vacatures vanaf MBO niveau voor de richtingen werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Waarom kiezen voor ixxenz?

Bij ixxenz werken mensen die wél verstand hebben van techniek. Wij kijken graag naar de mens achter het papieren CV. Daarom nodigen we je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin kijken we niet alleen naar jouw technische expertise en opleiding. Zeker zo belangrijk is te kijken naar wat bij je past als persoon. Waar word jij gelukkig van? Wat geeft jou voldoening in je werk? In welke bedrijfscultuur pas jij het best? Met een goed inzicht in al jouw bagage vinden we die baan waar jij je talenten kunt benutten en ontplooien.

Actief en betrokken

ixxenz heeft een uitgebreid netwerk van klanten. We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en ontwikkelingen binnen een bedrijf. Dus ook al staat er op dit moment geen vacature voor je bij, dan loont het toch vrijblijvend contact met ons op te nemen of jezelf in te schrijven. Wij kunnen altijd actief voor je op zoek gaan en je bij onze klanten voorstellen.

Heb jij een MBO, HBO of universitaire opleiding of ervaring in werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Dan komen we graag met jou in contact. Bel 0485 225100 of 040 2402003 of mail info@ixxenz.nl.