Voor werkgevers

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker voor een technische functie vanaf MBO niveau? ixxenz heeft de expertise om goed opgeleid en gecertificeerd technisch personeel te vinden en te verbinden aan uw bedrijf. Daarin kijken wij niet alleen naar de technische kennis van een nieuwe medewerker. Zeker zo belangrijk zijn de juiste sociale vaardigheden die passen bij uw bedrijfscultuur. Alleen met de juiste combinatie is het mogelijk een nieuwe medewerker niet alleen aan u te verbinden maar ook te behouden. ixxenz heeft alle expertise in huis om de complete werving en selectie voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor ixxenz?

Techniek, bedrijfsvoering, mensen en cultuur

Bij ixxenz werken mensen die wél verstand hebben van techniek. Én van bedrijfsvoering, mensen en cultuur. Dit maakt dat we verder kunnen kijken dan alleen wat als harde feiten in een CV of vacature beschreven staat. Iedere kandidaat die wij aan u voorstellen kennen wij persoonlijk. En zo komen we soms met verrassende voorstellen of keuzes. Met onze ervaring kunnen wij de juiste persoon voor uw vacature vinden. Laat u verrassen.

Actief en ondernemend

Echte vakmensen zitten zelden thuis. Dit betekent dat wij kandidaten actief benaderen. Onze consultants zijn dan ook ondernemend en gaan ervoor om voor u succesvol te zijn.

Voordelen

  • Grote slaagkans; ixxenz heeft een uitgebreid persoonlijk netwerk en de nodige databases om gericht op zoek te gaan
  • Geen capaciteit van uw HRM nodig om de juiste specialist te vinden
  • U kunt zich concentreren op uw eigen werkzaamheden

Voor meer informatie over werving & selectie kunt u contact met ons opnemen bel 0485 225100 of 040 2402003 of mail info@ixxenz.nl.