ixxenz voor werkgevers

We hebben een uitgebreid netwerk in de regio. Veel mensen zijn werkzaam binnen;

Dit is onze focus en dit is waar wij goed in zijn.

Wij werken regionaal. Vanuit onze vestiging in Veghel kun je een cirkel van ongeveer 50 kilometer trekken. Mensen die wij bemiddelen wonen onder andere in; Veghel, Uden, Erp, Schijndel, Oss, den Bosch, Wijchen, Berlicum, Rosmalen, Sint Anthonis, Eindhoven, Hapert, Helmond, Venlo, Venray, Horst, Boekel, Gemert, Nijmegen.

Ixxenz bemiddelt voor vaste banen in de techniek. Wij helpen jou als werkgever bij het vinden van technisch personeel.

Wat is belangrijk? Waar ben je goed mee geholpen? Als dat duidelijk is kijken we eerst of we binnen ons netwerk al iemand hebben die in het profiel past. Hebben we die niet, dan gaan we daar naar op zoek. Je hoeft als bedrijf zelf dus geen uitgebreide sollicitatieprocedure op te starten. Dat bespaart een heleboel tijd, geld en energie.

Maar nog belangrijker: de praktijk leert dat de eerste kandidaat die wij aandragen vaak al meteen raak is. Opnieuw: omdat wij zowel het bedrijf als de kandidaat kennen. Wij kunnen al prima inschatten of er een grote kans op een match is.

Actief en ondernemend

Echte vakmensen zitten zelden thuis. Dit betekent dat wij kandidaten actief benaderen.
Onze consultants zijn dan ook ondernemend en gaan ervoor om succesvol te zijn.

Bij ixxenz werken mensen die verstand hebben van techniek. Én van bedrijfsvoering, mensen en cultuur. Dit maakt dat we verder kunnen kijken dan alleen wat als harde feiten in een CV of vacature beschreven staat. Iedere kandidaat die wij voorstellen kennen wij persoonlijk. En zo komen we soms met verrassende voorstellen of keuzes. Met onze ervaring kunnen wij de juiste persoon bij de juiste vacature vinden.