ixxenz voor werkzoekenden

We hebben een uitgebreid netwerk van klanten in de regio. Met name MKB bedrijven, op het gebied van;

Dit is onze focus en dit is waar wij goed in zijn.
Ben je toe aan een nieuwe omgeving of nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

“Het voordeel als je ons inschakelt, is dat wij veel technische bedrijven in deze regio kennen. Wij kennen de mensen die er werken, kennen de cultuur, weten welke stappen je er kunt maken. Als wij je ergens binnenbrengen, dan is de kans op een klik reëel. Dat is wel zo prettig: want je hebt een vaste baan. Je hebt zekerheid. Die geef je op. Daar wil je dan wel iets voor terug dat met grote zekerheid bij je past.”

Actief en betrokken

We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en ontwikkelingen binnen een bedrijf. Dus ook al staat er op dit moment geen vacature voor je bij, dan kunnen we toch veel voor je betekenen. Wij brengen je wensen nauwkeurig in kaart, en gaan actief voor je op zoek. We spreken het met je door en brengen jouw profiel bij onze klanten onder de aandacht. Omdat we ze goed kennen kunnen we hier vaak kansen creëren.

Ixxenz helpt jou om het juiste bedrijf te vinden. Wij werken regionaal. Vanuit onze vestiging in Veghel kun je een cirkel van ongeveer 50 kilometer trekken. Onze klanten bevinden zich in onder andere in; Veghel, Uden, Oss, den Bosch, Eindhoven, Helmond, Venlo, Venray, Horst, Boekel, Gemert, Nijmegen.

Lees wat onze kandidaten over ons zeggen. 

Persoonlijk

Bij ixxenz werken mensen die verstand hebben van techniek en samen met jou kijken waar je echt gelukkig van wordt. Wij kijken graag naar de mens achter het papieren CV. Daarom nodigen we je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin kijken we niet alleen naar jouw technische expertise en opleiding. Zeker zo belangrijk is te kijken naar wat bij je past als persoon. Waar word jij gelukkig van? Wat geeft jou voldoening in je werk? In welke bedrijfscultuur pas jij het best? Met een goed inzicht in al jouw bagage vinden we die baan waar jij je talenten kunt benutten en ontplooien.