Actueel

Zes tips om je weer snel thuis te voelen!

Zes tips om je weer snel thuis te voelen
(of om gericht actie te ondernemen).
Tip 1 Wees gerust! Relax! Bij de meeste mensen verdwijnt de vakantieblues als ‘sneeuw voor de zon’ na zo’n drie weken.
Tip 2 Mocht je nog niet begonnen zijn met je werk; plan een dagje of twee tussen je thuiskomst en je werk, zodat je weer rustig kunt wennen.
Tip 3 Plan een etentje met je vrienden. Heerlijk even bijkletsen over je vakantie, kijk samen foto’s of een video zodat je je vakantiegevoel nog iets langer in leven houdt.
Tip 4 Boek een nieuwe vakantie. Zo heb je weer iets leuks om naar uit te kijken.
Tip 5 Bedenk dat er ook na de vakantie nog voldoende leuke dingen zijn om te doen; ook in ons eigen land. Dus doen; maak je eigen bucketlist, trek er in het weekend op uit, ga sporten of pak je hobby weer op.
Tip 6 Leg een leuke herinnering op je werkplek zodat je nog steeds met plezier op je vakantie terug kijkt

Maar wat als je met onze tips na een week of drie nog steeds niet zo lekker in je vel zit op je werk?

Was je voor je vakantie ook al niet zo tevreden met je baan en/of carrière? En heb je ook tijdens je vakantie over je werk nagedacht? Ben je gewoon niet zo tevreden met je werk?

Dan is het nu tijd om in actie te komen. Wacht niet tot volgend jaar om dan tot de conclusie te komen dat er niets veranderd is. Wij krijgen vaker van mensen te horen dat ze blij zijn de stap gezet te hebben. Het kwam hun carrière en tevredenheid met het werk ten goede.

Onderneem actie

ixxenz is een professioneel werving en selectiebureau. Als je over je carrière na wilt denken, denken wij graag met je mee. Wij hebben verstand van techniek en dan met name van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Natuurlijk wil je ook een baan bij een bedrijf waar jij jezelf bij thuis voelt en je je kunt ontwikkelen. Al deze facetten nemen wij mee in ons gesprek. Met onze specialistische kennis kunnen wij je goed adviseren over welke functie en welk bedrijf er bij jouw carrière past.

Vertrouwelijk

Het kan een hele stap voor je zijn om naar een andere baan uit te kijken. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom werken wij op een vertrouwelijke basis en nemen wij eventuele acties alleen in overleg met jou.

Bel ons gewoon!
Je hebt niets te verliezen, alleen te winnen.

Hoofdkantoor Sint Anthonis
T 0485 – 22 51 00

Vestiging Eindhoven
T 040 24 02 003

Mailen mag natuurlijk ook:

info@ixxenz.nl

Deel deze pagina via