2024, wat zijn de verwachtingen binnen recruitment?

De kerstboom is opgeruimd, het vuurwerk afgestoken en alle familie- en vriendenborrels zitten er weer op. We staan aan de start van weer een nieuw jaar. Ook dit jaar hebben we te maken met een krappe arbeidsmarkt. Recruitment staat onder druk en er wordt veel tijd gestopt in het sourcen voordat een nieuwe medewerker wordt gevonden. Recruiters krijgen steeds meer te maken met fake applicants en het niet komen opdagen van kandidaten. Dit maakt het vinden van nieuwe medewerkers een grote uitdaging.

De ontwikkelingen binnen recruitment en werkgeverschap volgen zich in een hoog tempo op. In deze blog nemen we je mee in een vijftal voorspellingen voor 2024.

Ixxenz is de specialist op het gebied van detachering en werving & selectie binnen de technische branche. We kennen de markt, hebben een groot netwerk en blijven innovatief. We helpen jou als opdrachtgever met het invullen van je vacatures. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat Ixxenz voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Kim van Balen of Martijn van Dalen. Zij gaan graag het gesprek met je aan om de opties met je door te spreken.

De arbeidsmarkt is krap, maar met behulp van Ixxenz kom JIJ in 2024 toch vooruit!