Jouw vaste baan via Ixxenz

Jij hebt een hart voor techniek. En staat open voor een volgende stap waarbij je jouw kwaliteiten kunt benutten én verder ontwikkelen. Liefst bij een technisch georiënteerd bedrijf waar je jezelf voor lange tijd ziet werken. Goed nieuws: wij weten die bedrijven voor jou te vinden. Van kleine ondernemers tot bekende mkb-namen met specialismes die jou aanspreken: van machinebouw tot procesinstallaties, en van industriële automatisering tot de productie- en maakindustrie. Wij kennen die werkgevers door en door en zijn vaak al op de hoogte van hun vacatures voordat ze online staan.

Wie ben jij en wat past bij jou?

Jouw werkgeluk, daar gaan wij voor. Waar zit je goed op je plek, rekening houdend met wat jij belangrijk vindt. Daarom willen we met jou in gesprek en je echt leren kennen. Als we weten wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging, hoe jij graag werkt en waar jij het liefst mee bezig bent, dan kunnen we samen met jou op zoek naar je droombaan. Zodat we je niet alleen in ons computerbestand hebben, maar ook op ons netvlies.

Wij creëren kansen voor jou
Wachten tot er iets voorbijkomt? Dat doen we niet bij Ixxenz. Zodra we weten wie jij bent en wat je wilt, zoeken we actief naar mogelijkheden in ons netwerk. Natuurlijk hoor je het meteen als er een kans is. En we begeleiden je bijvoorbeeld ook wanneer je op gesprek gaat. Juist omdat wij jouw toekomstige werkgever zo goed kennen, heeft die er extra vertrouwen in als wij je aandragen als kandidaat. Zo krijgen we de lastigste deuren voor je open.