Ixxenz specialist in technische banen

Van Eindhoven tot Nijmegen en van Venlo tot Tilburg. Niet alleen in de directe omgeving van Veghel, Uden, Den Bosch en Oss, maar ook daarbuiten kennen wij als geen ander de arbeidsmarkt voor werk in de techniek. Wij hebben regelmatig vacatures voor functies als projectleider, werkvoorbereider, hoofd technische dienst, manager engineering, inkoper, mechanical/electrical engineer, field service engineer, sales engineer en nog veel meer. En of je nu een technisch talent of een werkgever in de techniek bent: Ixxenz staat voor je klaar. We bemiddelen werkzoekenden naar werkgevers die precies de baan hebben die bij hen past. Een match voor de lange termijn: dát is ons doel.

Samen met jou gaan we voor de beste match

Zo technisch als het werk is waarin wij bemiddelen, zo persoonlijk is onze aanpak. Als werkzoekende of werkgever heb je bij ons een vast aanspreekpunt. Tegelijkertijd houden we als team elkaar zo goed op de hoogte, dat een collega je direct verder kan helpen als je een vraag hebt. Wat ons voldoening geeft? Als we achteraf van jou horen dat je blij bent met de match die we voor je tot stand gebracht hebben.

Op elk moment kun je op ons rekenen

Onze relatie begint wat ons betreft al ver voor het invullen van de vacature en blijft ook daarna hecht. Als werkgever kun je erop rekenen dat we er voor je zijn op de momenten dat je ons nodig hebt. En als werkzoekende merk je dat we ook na je start bij het bedrijf betrokken blijven bij wat je doet en hoe het met je gaat. Loopt alles goed? Fijn. Valt er toch nog iets te verbeteren aan de samenwerking? Ook dan laten we ons van onze beste kant zien en vinden we samen een oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Kim van Balen

Directeur-eigenaar | positief | sociaal | sportief | tikkie eigenwijs

Wat Kim drijft als eigenaar van Ixxenz? Passende kandidaten vinden voor vacatures die niet in te vullen lijken. Door werkgevers en werkzoekenden écht te leren kennen, dóór te vragen naar wat ze nodig hebben en een relatie op te bouwen op basis van expertise, vertrouwen en goed contact. Dat ze zo samen met haar zelfstandige, gedreven en mensgerichte team anderen blij kan maken, maakt haar supertrots. Klinkt als een feestje, niet? En daar is Kim altijd wel voor te porren. Naast het werk maakt ze graag tijd voor een borrel met vrienden, qualitytime met haar gezin of om lekker te (winter)sporten.

Je kunt mij bellen op 06-46610842 of mail naar kim@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Elke van Esch

Recruitment Consultant | spontaan | hulpvaardig | toegankelijk | lekker druk

Elke wordt er blij van als de zon schijnt. Dit merk je aan haar aanstekelijke enthousiasme en betrokkenheid. Elke praat graag én luistert goed. Zo komt ze vaak tot goede ideeën en helpt ze mensen en processen echt verder. Haar drive? Waarde toevoegen aan de begeleiding en het werkgeluk van de mensen voor wie wij werken. Ook privé komt ze graag onder de mensen: wie weet kom je haar met haar vriend, familie of vrienden tegen in een café of restaurant of op een festival.

Je kunt mij bellen op 06-21696813 of mail naar elke@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Shanna Laemers

Recruitment Consultant | positief | vrolijk | behulpzaam | oprecht geïnteresseerd

Een sportieve instelling en altijd klaarstaan voor anderen. Dat typeert Shanna niet alleen buiten werktijd (ze loopt hard, fitnesst, korfbalt en spreekt graag af met vrienden), maar ook in haar werk. Ze geeft je de ruimte om jouw verhaal te doen en neemt de moeite om te begrijpen hoe mensen en situaties in elkaar zitten. Wat voor Shanna het werk zo leuk maakt? Vooral het contact met zoveel verschillende werkzoekenden, werkgevers en de eigen collega’s. Waarbij ze extra trots is als haar persoonlijke inbreng en het goede teamwork bijdragen aan weer een geslaagde match.

Je kunt mij bellen op 06-21696877 of mail naar shanna@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Martijn van Dalen

Recruitment Consultant | sportief | enthousiast | leergierig | gedreven

Voor de volle 100%! Dat is hoe Martijn in het leven staat. Zowel op het werk, als in de sportschool, waar hij vaak na werktijd te vinden is. Door zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen daagt Martijn zichzelf uit om de juiste match te maken. Wat voor Martijn het werk zo leuk maakt? De diversiteit van deze baan, de wensen en behoeften van de klant op papier krijgen tot het contact met de kandidaten. Daarnaast is het hebben van een hecht en behulpzaam team op de werkvloer, bij Ixxenz, een genot!

Je kunt mij bellen op 06-29577680 of mail naar martijn@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Sonja Timmers

Specialist Finance & HR | accuraat | leergierig | nieuwsgierig | praktisch

Sonja ondersteunt het team op HR en financieel administratief gebied. Ze is de vraagbaak voor gedetacheerde medewerkers bij vragen over hun uren, verlof of HR‑gerelateerde zaken. Samenwerken, organiseren en regelen doet ze graag, ook binnen de jeugdvereniging (Jong Nederland) waar ze o.a. de ledenadministratie verzorgt. Iedere werkdag komt Sonja op de fiets naar Ixxenz, buiten werktijd pakt ze ook zoveel mogelijk de fiets en wandelt ze veel. Genieten van haar vrije tijd doet ze verder door te lezen (krant en boeken) of lekker samen eten of borrelen. Met haar gezin gaat Sonja graag naar zee, kamperen of in een luxe huisje.  

Je kunt mij bellen op 06-27334269 of mail naar sonja@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Anouk Peeters

Office Manager | proactief | supersnel | accuraat | stille kracht

Anouks rol binnen Ixxenz is heel gevarieerd. En dat is nu precies wat ze zelf zo leuk vindt. Met allerlei regelzaken tegelijk bezig zijn, stappen vooruit denken en anderen ontzorgen; Anouk doet niets liever. Zo zorgt ze op de achtergrond dat voor collega’s, opdrachtgevers en kandidaten overal aan gedacht is. En met de blogs en socialmediateksten die ze schrijft, laat ze de buitenwereld zien welke mooie dingen we bij Ixxenz allemaal voor elkaar krijgen. Op tijd ontspannen met bijvoorbeeld een hapje of drankje hoort er natuurlijk ook bij. En dat doet Anouk net zo graag met haar man en dochtertje of vrienden als samen met haar collega’s.

Je kunt mij bellen op 0413-729009 of mail naar anouk@ixxenz.nl

Whatsapp E-mail Linkedin

Janske Bouwe

Office Assistant | leergierig | sociaal | gezelligheid | bezig bijtje

Janske studeert HBO Ondernemerschap en Retail Management en versterkt ons team 12 uur per week met allerlei ondersteunende administratieve werkzaamheden. Dat ondernemerschap zit bij haar in het bloed, want Janske weet wel van aanpakken. Wanneer we haar vragen een cv op te stellen of een afspraakbevestiging de deur uit te doen, draait ze daar haar hand niet voor om. Ze vindt het leuk om met afwisselende taken bezig te zijn en om veel te leren. Janske is een bezig bijtje, in de schaarse vrije tijd die nog over is vindt ze het belangrijk om met vriendinnen en familie te zijn. Daarnaast is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Je kunt mij bellen op 0413-729009 of mail naar janske@ixxenz.nl

E-mail Linkedin