Op zoek naar technisch personeel? Ixxenz ontzorgt

Goede kandidaten zoeken, vinden en selecteren, dat kan best lastig zijn. Zeker in een markt waarin technisch talent niet voor het oprapen ligt. Ixxenz helpt je om jouw ideale nieuwe collega te vinden.

Vind snel de beste kandidaten

Wij hebben een groot netwerk, de kandidaat die jij zoekt zit daar vaak al in. Zo besparen we jou een actieve zoektocht. En weet je wat zo mooi is? Via ons vind je talenten die latent op zoek zijn en misschien niet meteen actief op je vacature reageren. Doordat we die al langer in beeld hebben en meestal ook meerdere malen gesproken hebben, weten we wat hun kwaliteiten, ambities en voorkeuren zijn. En kunnen precies inschatten wie bij jouw bedrijf past.

Wat kunnen we voor je doen?

De beste techneuten zijn altijd te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. En hoe je ze aanspreekt. Daar helpen we je graag bij. Door samen met je te kijken naar de marktwerking, trends in de markt en aansluiting van vraag en aanbod. En ons netwerk voor jou te laten werken. Zo hebben we al voor vele kleine en middelgrote bedrijven in de wijde regio de match tot stand gebracht met technische talenten die onvindbaar leken. Is het invullen van jouw technische vacatures een uitdaging? Wij maken er graag ónze uitdaging van.

Certificering

Ixxenz is in het bezit van het NEN4400-1 certificaat. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen, gebaseerd op de nationale norm NEN 4400. Deze norm beschrijft aan welke eisen o.a. detacheringsbedrijven moeten voldoen om aantoonbaar hun ‘verplichtingen uit arbeid’ na te leven. Kortom: we werken volgens de regels en alles wordt  netjes betaald. Lees meer over deze certificering in onze blog.