‘ixxenz schiet níet met hagel’

Terwijl wij het kantoor van de Manager Engineering, bij Orangeworks in Mill binnenkomen worden de laatste resten van een taart aan de kant geschoven. “Een collega is 25 jaar op de zaak, dus dat wordt gevierd! Persoonlijke aandacht is bij ons erg belangrijk, vertelt hij.

Orangeworks groeit en ixxenz helpt daarbij. “In de afgelopen periode heeft ixxenz diverse vacatures bij ons vervuld zoals een lead engineer, een assemblage specialist en een werkvoorbereider”. Hij vervolgt: “Ik werk graag met ixxenz samen, zij zijn proactief en ik weet dat er achter de schermen hard gewerkt wordt. Wij hebben gesprekken gehad en rondleidingen gedaan. Dat is ook de kracht. Omdat zij ons bedrijf kennen, weten zij ook precies welk type mens er bij ons past en wordt er niet met hagel geschoten. Dat werkt veel gerichter met goed resultaat en zo kost het mij minder werk. Bovendien kent ixxenz kandidaten ook echt persoonlijk en checken zij essentiële zaken die bij andere bureaus niet gecheckt worden.”

De manager geeft aan trots te zijn op de mooie projecten die Orangeworks wereldwijd voor de voedingsmiddelenindustrie oplevert. “Gisteren bijvoorbeeld, stuurden onze monteurs ter plaatse ons via de app foto’s van een installatie in Canada en Engeland. Dan ben ik heel trots! “

“Orangeworks investeert veel in de technieken, methodes, infrastructuur en personeel. Werknemers zijn het belangrijkste voor ons bedrijf. Daarom investeren wij ook veel in de ontwikkeling van hen. Hiervoor stellen wij met iedere werknemer een ontwikkelplan op. Naast ‘technische’ vaardigheden heeft ook competentieontwikkeling hierbinnen een belangrijke plaats. Bovendien organiseren wij allerlei activiteiten zoals een etentje met nieuwjaar, een bouwvak-bbq en af en toe een borrel tussendoor. Naast een ondernemingsraad hebben wij ook een personeelsvereniging.”

 

Op de foto de Manager Engineering en twee engineers met Kim van ixxenz als verbindende ‘schakel’.