Je eerste werkdag: do’s and don’ts

Eindelijk is het zover, na het tekenen van de arbeidsovereenkomst, de uitwerktijd bij je huidige baan en misschien ook nog wel een welverdiende vakantie is vandaag je eerste werkdag bij je nieuwe baan! Voor veel mensen is dit een spannende dag. Je wil natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten bij je nieuwe werkgever.

Enthousiasme, bereidheid tot leren en vooral interesse in de organisatie zijn essentieel. Als nieuweling in de organisatie zal je jezelf de eerste tijd moeten inspannen om een goede indruk te maken op je collega’s. Belangrijk hierbij is wel dat je zoveel mogelijk jezelf blijft. In deze blog geven we je de do’s en don’ts om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen!

De Do’s

De Don’ts

Conclusie
Met een goede voorbereiding en de juiste instelling zorg je ervoor dat je een goede eerste indruk achterlaat. Maar er zijn ook zeker zaken die je dus beter niet kan doen. Kan jij nu ook wel wat hulp gebruiken? Bij Ixxenz helpen we je niet alleen met het vinden van een leuke nieuwe uitdaging, we zijn ook jouw vraagbaak bij je eerste werkdag. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan eens contact op met Shanna Laemers (06-21696877) of Elke van Esch (06-21696813).