Medewerker in de spotlight: Eugène

Deze keer zetten we Eugene van Erp in de spotlight. Eugène werkt sinds november vorig jaar namens Ixxenz bij Biogas Plus in Venray als Project Engineer. Aan de hand van een vijftal vragen vertelt hij over zijn ervaring met Ixxenz.

Je werkt als Project Engineer bij Biogas Plus, hoe ben je hier terecht gekomen?
Elke van Esch (van Ixxenz) heeft me gebeld en in 2018 had ik al eerder contact gehad met een Ixxenz en ben ik nog in Sint Anthonis op kantoor geweest. Jullie zagen dat ik bij Pentair had gewerkt en dat maakte een goede match met Biogas. Zo is het balletje gaan rollen.

Hoe verliep het contact met Ixxenz?
Ik moet zeggen met Elke prima. En eigenlijk in het verleden ook altijd goed. De eerste keer toen we contact hadden was het nog algemeen dus ik dacht eerst maar even afwachten. Maar toen ik een paar dagen later op de fiets zat ging de telefoon al en toen kwam je met de suggestie voor Biogas en toen ging het vrij snel allemaal.

Kun je een voorbeeld geven van de werkzaamheden waar je zoal mee bezig bent bij Biogas?
Ik ben bezig met leidingen te tekenen waar de mest uitkomt, daar wordt dan een vrachtwagen aangekoppeld en dan wordt het de silo ingepompt. Ik heb ook een leiding getekend waar gas doorheen gaat, door het hele gebouw heen zonder dat het in de weg zat. En graaftekeningen gemaakt, zodat ze wisten waar en hoe diep de leidingen te liggen moesten komen. Momenteel voer ik deze werkzaamheden voor 1 klant uit. Ik ben gekoppeld aan een andere constructeur waar ik voor teken, zo leer je ook langzaamaan de installaties kennen. In het begin is het natuurlijk allemaal nieuw, CAD-systeem, hoe werkt het allemaal. Biogas is nog steeds groeiende dus ik bouw ook mee aan de opbouw van de bibliotheek.

Wat maakt jouw werk leuk en uitdagend?
Leuke collega’s, goede sfeer. We werken samen aan de projecten. Een creatieve job; je mag zelf dingen uitzoeken en verzinnen. Er wordt geluisterd naar de input die je geeft, niet alles ligt al helemaal vastgelegd.

Tot slot, hoe zou je Ixxenz aanbevelen bij familie en vrienden?
Als ik iemand tegenkom die werk nodig heeft of op zoek is naar iets nieuws zal ik zeggen dat ik via Ixxenz aan de slag ben gegaan en dat is allemaal prima verlopen. Ik zal aangeven dat ze Elke van Esch moeten bellen, dat ze goed kan helpen bij een nieuwe baan.

Ben jij net als Eugène ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel Elke of een van onze andere collega’s en we gaan graag voor je aan de slag!