Medewerker in de spotlight: Jenny

Deze keer zetten we Jenny van Roosmalen in de spotlight. Jenny werkt sinds mei dit jaar namens Ixxenz bij Heesen Yachts in Oss als Projectleider Outfitting. Aan de hand van een vijftal vragen vertelt zij over haar ervaring met Ixxenz.

Je werkt als Projectleider bij Heesen Yachts in Oss, hoe ben je hier terecht gekomen?
Elke van Esch (van Ixxenz) had mij benaderd via LinkedIn en meteen de volgende dag hadden we een kennismakingsgesprek, dat ging lekker snel. Daarna ben ik vrij snel op gesprek bij Heesen geweest en binnen 3 weken was het geregeld. De vaart zat er lekker in.

Hoe verliep het contact met Ixxenz?
Goed. Prettig en professioneel maar ook informeel gelukkig. Ik vond en vind jullie nog steeds betrokken, jullie laten regelmatig van je horen.

Kun je een voorbeeld geven een project waar je zoal mee bezig bent bij Heesen?
Ik heb op dit moment 1 project en dat is een 50 meter jacht. Ik ben verantwoordelijk voor de outfitting, dus het exterieur gedeelte van het jacht. Dit doe ik samen met mijn team van 7 collega’s.

Wat maakt jouw werk leuk en uitdagend?
De uitdaging is dat elke dag nog steeds nieuw is. Het project loopt meer dan een jaar, dus elke dag heb ik met iets nieuws te maken. Fijn om zo jezelf te ontwikkelen. En leuk is ook dat het een mooi bedrijf is met een mooi product en fijne collega’s. De jachtenbouw is voor mij sowieso een nieuwe branche, daar zit voor mij ook echt de uitdaging. Heel erg interessant en ik zal hier ook niet snel op uitgekeken zijn. Toen ik in mei bij Heesen begon, ben ik halverwege een project ingestapt, de opstartfase zal dus bij een volgend project weer nieuw zijn; kortom veel afwisseling, dat maakt het leuk!

Tot slot, hoe zou je Ixxenz aanbevelen bij familie en vrienden?
Ik heb een positieve ervaring met Ixxenz. Fijn contact, ze zijn betrokken en duidelijk en reageren snel.

Wil jij ook net als Jenny een fijne nieuwe uitdaging? Kijk eens op onze vacaturepagina voor de mogelijkheden!