Over ixxenz

specialist in technische functies.

ixxenz bemiddelt voor vaste banen in de techniek en is gespecialiseerd in werving en selectie van technisch personeel op MBO, HBO en universitair niveau.

Specialisatie

Wij werken voor de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Onder andere voor:

  • machinebouw
  • industrie
  • industriële automatisering
  • procestechniek

Deze specialisatie loont. We hebben namelijk inhoudelijke technische kennis van deze functies, vakgebieden en bedrijfsprocessen. Hiermee zijn we een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Samen met onze communicatieve vaardigheden, actiegerichtheid en plezier in ons werk is dit de sleutel tot succesvolle bemiddelingen.

Regionale spreiding

Vanuit onze vestigingen in Sint Anthonis en Eindhoven werken we voor de regio’s Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Wij verbinden

‘Verbinden is als een topsport’. Heeft de kandidaat, de topsporter, de juiste bagage en motivatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan? En heeft het bedrijf een goede basis om de kandidaat voor haar te laten kiezen? Bergbeklimmen zien wij hierin als metafoor. Vandaar dat dit als fotografisch thema op onze website terug komt.

Ons team

Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals met technische kennis. Zij zijn actief en betrokken en luisteren naar de wensen van opdrachtgever en kandidaat om zo tot een goed resultaat te komen.