Wij gaan voor 100 procent match

Op zoek naar de juiste mensen voor een technische functie? Dan ben je bij Ixxenz aan het goede adres. De specialist in technisch personeel helpt bedrijven en werknemers om elkaar te vinden. Kim van Balen en haar team gaan voor niet minder dan een 100 procent match.

“Als het heel simpel was om de juiste match te vinden, hadden wij geen bestaansrecht. Dan deden bedrijven het zelf”, zegt eigenaar Kim van Balen treffend. Maar veel bedrijven zijn juist dringend op zoek naar goed personeel voor de langere termijn en dan biedt Ixxenz uitkomst. “Onze aandacht gaat uit naar de individuele werknemer. Waar is iemand goed in, wat past bij zijn of haar ambities, wensen en capaciteiten? Omdat wij ons aan de andere kant ook verdiepen in de ondernemer, lukt het ons vaak de geschikte werknemer te koppelen aan een bedrijf.”

Kim en haar team zorgen ervoor dat technici vanaf mbo-niveau een plek vinden. Niet alleen werkzoekenden, vooral ook techneuten die van baan of werkgever willen veranderen, kunnen bij Ixxenz terecht.

Groot netwerk

Zeker in deze overspannen arbeidsmarkt weten bedrijven Ixxenz goed te vinden. Niet voor niets
breidde Kim haar team onlangs nog uit met een extra medewerker. Waarom voor Ixxenz kiezen? “Vaak komen bedrijven bij ons terecht via mond-tot-mond reclame. De techniek is een branche die wij door en door kennen. Ons netwerk is groot, we kennen de cultuur en hebben de expertise in huis. Het zijn moeilijke tijden want de markt is inderdaad overspannen. Maar daarin zien wij juist de uitdaging: hoe lastiger te vinden, hoe groter de kick als het uiteindelijk lukt”, aldus Kim. Ixxenz bestaat al heel wat jaren en verhuisde dit jaar van Sint Anthonis naar de Veghelse Amert. “Lekker centraal en er is veel bedrijvigheid. En ik woon er zelf!”, lacht Kim.