Recruitment, de trends voor 2023!

Het jaar 2022 loopt alweer ten einde en dus kunnen we gaan aftellen naar het nieuwe jaar. In deze blog blikken we alvast vooruit op de recruitment trends van 2023. Waar leg je de focus op als het aankomt op een recruitmentstrategie?

Het afgelopen jaar kwam het veelvuldig in het nieuws en misschien ervaar je het zelf ook wel bij jouw organisatie, er zijn veel openstaande vacatures. In zo’n beetje alle branches heerst er krapte op de arbeidsmarkt. Sollicitanten komen niet meer in grote getalen de kant van de recruiter op en dus zal je jouw werkwijze moeten gaan aanpassen.

Belangrijke recruitment ontwikkelingen in 2023:

Lees ook onze blog over goed werkgeverschap en waarom dit zo belangrijk.

 Wat kan Ixxenz betekenen?
Bij Ixxenz kennen we de arbeidsmarkt goed. We hebben een groot netwerk en kunnen je ondanks de krapte op de arbeidsmarkt verder helpen met het invullen van de vacatures. Door verder te kijken dan een Cv kunnen we kandidaten vinden die goed passen op persoonlijkheid en veel waarden kunnen toevoegen aan de organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Kim van Balen (06-46610842 | kim@ixxenz.nl). Zij gaat graag met je in gesprek om tot een prettige samenwerking te komen.