Waarom zou ik een nieuwe baan zoeken via een bemiddelingsbureau?

Je hebt het al vaker de revue laten passeren: “Zou ik niet eens op zoek gaan naar een andere werkgever?”. Misschien zit je nog wel goed op je plek, maar mis je de uitdaging, loopt de werkdruk te hoog op of ken je die (iets te lange) route naar je werk nu wel.

Vervolgens zit je met je handen in het haar, want waar begin je? Eenmaal thuis na een drukke werkdag vragen je gezin en sociale leven immers ook aandacht van je. Het komt er telkens niet van om de tijd en rust te nemen om jezelf te oriënteren. Dat is hét moment om een bemiddelingsbureau als Ixxenz in te schakelen!

Wat doet een bemiddelingsbureau?
Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. We kennen de bedrijven en hun openstaande vacatures en doordat we jou als kandidaat ook goed (leren) kennen, kunnen we je matchen met vacatures en bedrijven die bij je passen. We kijken daarbij naar jou als persoon en bij welk bedrijf, of in welk team, jouw karakter het beste tot zijn recht komt. Wij geloven namelijk dat ook zonder een perfect aansluitend cv jij de geschikte kandidaat kan zijn. Het is aan ons om de organisatie hiervan te overtuigen.

Jouw droombaan staat misschien niet online
Doordat we bij Ixxenz een groot netwerk hebben, kennen we veel organisaties waar jij misschien helemaal nog nooit van gehoord hebt. Veel bedrijven waar we voor werken, besteden namelijk het hele wervingstraject uit, waardoor hun vacatures niet rechtstreeks vindbaar zijn op internet. Dat biedt kansen voor jou! We denken graag out-of-the-box, waardoor we de beste matches tot stand brengen.

Natuurlijk komt het voor dat we niet direct jouw droombaan voor je hebben. Ook dan is het goed om al eens een kop koffie met elkaar te drinken. Want als we je eenmaal op ons netvlies hebben, kunnen we snel schakelen wanneer die unieke vacature voor jou wél voorbijkomt. Omdat we je al kennen, kunnen we je goed pitchen bij onze opdrachtgever en zo zorgen we ervoor dat een gesprek snel is geregeld.

Het hele proces van vacature tot proosten op jouw nieuwe baan
Wij pakken de hele procedure op. Dus op het moment dat we de match hebben gemaakt, en jij hebt interesse, dan zorgen wij dat jouw profiel aan de opdrachtgever wordt voorgelegd. We plannen gesprekken in en zorgen dat je daar goed voorbereid naartoe gaat. Wij zijn als het ware jouw ambassadeur: we geven je een zo eerlijk mogelijke indruk van de organisatie en andersom presenteren we je op een persoonlijke manier aan het bedrijf. Zo weten jullie allebei wat je kan verwachten en sta je dus al met 1-0 voor.

Vervolgens blijven we je adviseren in het hele traject. En dat niet alleen. Want zoals we jouw sparringpartner zijn, zijn we dat ook naar de opdrachtgever. Heb je twijfels over de functie-inhoud of de arbeidsvoorwaarden? Geef het bij ons aan, wij kunnen op onze beurt de opdrachtgever hierin weer adviseren. Zo komen we samen tot een mooi pakket waarin iedereen zich kan vinden.

Tot slot hopen we dan samen te proosten op jouw nieuwe baan!

In dienst bij Ixxenz
Wij bemiddelen voor vaste banen, meestal via een detavast-constructie. Dit houdt in dat je eerst bij ons in dienst komt en, na een vooraf afgesproken periode (meestal 1 jaar), wordt overgenomen door de opdrachtgever. Dat is fijn, zo hebben we in het eerste jaar nog regelmatig contact. Natuurlijk hopen we dat alles goed gaat, maar loop je ergens tegenaan? Dan pakken we dit proactief op en gaan we met de opdrachtgever om tafel. Alles om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt in je baan!

Dus: Een nieuwe baan zoeken via een bemiddelingsbureau? Waarom zou ik dat doen?

Zin in koffie?
Kortom, ben je actief óf latent werkzoekend? Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer we weten waarnaar je op zoek bent en welk type bedrijf bij jou past, benaderen wij je meteen als we de perfecte vacature voor je hebben.

Aarzel niet en bel of mail met Shanna of Elke voor een afspraak: 0413 – 729 009 | shanna@ixxenz.nl of elke@ixxenz.nl