Ixxenz BV


Hoofdkantoor
Henri Dunantstraat 2a
5845 BG Sint Anthonis
T 0485 - 22 51 00
[email protected]

Route Sint Anthonis
Vestiging Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
T 040 24 02 003
[email protected]

Route Eindhoven
Bank : NL15 RABO 0304 7050 12
BTW : NL8552 92 817 B01
KVK : 63562219

Privacyverklaring
Cookieverklaring

E-mail

Ons mailadres is [email protected]

Telefoon

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Bel ons op één van de volgende nummers:

Hoofdkantoor Sint Anthonis:
T 0485 22 51 00


Vestiging Eindhoven:
T 040 24 02 003


Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]

Actueel

Vacature Projectmanager

Als Projectmanager vertaal je strategische doelstellingen naar operationele doelstellingen en ben je van het begin tot eind verantwoordelijk voor een goede en gedegen uitvoering van het project.

Lees verder

Vastgeroest in de techniek?

Geef je carrière een nieuwe boost! Bel of mail ons om nieuwe inzichten te krijgen.

Lees verder

Vacature Technisch Manager Productie

In deze functie ben je als manager eindverantwoordelijk voor de productie-unit en daarmee voor de technische realisatie van uitdagende en aansprekende projecten. Het betreft veelal machines en installaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bemiddelen in deze vacature voor SLB in Uden. Solliciteer door je cv te sturen naar [email protected] of kijk hier voor meer info.

Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Kim van Balen op 0485 – 22 51 00.

Lees verder

Tijd voor verandering?

Je werkt al een hele tijd voor hetzelfde bedrijf. Je wilt wel eens iets anders maar weet niet precies hoe je het aan zult pakken. Een nieuwe baan zoeken kost veel tijd en energie. Daarom bieden wij je aan om eens geheel vrijblijvend met ons te sparren.

Je kunt met ons van gedachten wisselen over jouw werk, jouw ambities en mogelijkheden. Als specialist in technische functies in werktuigbouwkunde en elektrotechniek weten wij waarover wij praten en kunnen wij je goed adviseren. Wij kennen de markt in onze regio als geen ander en wij hebben nauwe banden met onze klanten. Dat betekent dat wij weten welke vacatures er op dit moment zijn, maar ook welke uitbreidingen of veranderingen er in de toekomst op de planning staan.

Wil je eens kijken welke mogelijkheden er voor je zijn? Bel ons dan voor een afspraak of stuur ons een mail, dan nodigen wij je graag uit.

team ixxenz

T 0485 22 51 00

ixxenz groeit!

ixxenz groeit! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Consultant.

Word jij onze nieuwe collega?

Lees snel verder...

Onze klant vertelt....

'ixxenz schiet níet met hagel'

Terwijl wij het kantoor van Barry van Bakel, Manager Engineering, bij Orangeworks in Mill binnenkomen worden de laatste resten van een taart aan de kant geschoven. “Een collega is 25 jaar op de zaak, dus dat wordt gevierd! Persoonlijke aandacht is bij ons erg belangrijk, vertelt Barry”.

Lees verder

Onze klant vertelt.....

'Zij snapt het'
“Wat wij nu meemaken is ongekend. Deze groei heb ik de afgelopen jaren nog nooit zo gezien”. Zo begint Arno Thoer, Manager Design & Engineering, zijn introductie van Amada Miyachi.' Kim van ixxenz heb ik leren kennen....

Lees verder

Zes tips om je weer snel thuis te voelen!

Uit een eerder onderzoek van Ipsos Synovate blijkt dat ongeveer de helft van de mensen na de vakantie weer met plezier naar zijn werk gaat. Maar wat als jij nu bij de andere helft hoort? Wat kun jij doen om die vakantieblues te lijf te gaan?

Lees verder

Top vacature!

Deze vacature is ingevuld!

Geeft het jou voldoening een team te begeleiden en processen te optimaliseren? En werk je graag als lid van het management team binnen een mooi familiebedrijf? Lees meer over deze vacature voor Manager Bedrijfsbureau en Montage.

Mini-carrière-check

Het nieuwe jaar is begonnen en je denkt na over jouw plannen en stelt nieuwe doelen. Hoe staat het met jouw carriere? Vul de mini-checklist in die je helpt hierover na te denken.

Onze top 3 vacatures

1. Werkvoorbereider voor hoogwaardige process installaties.

2. Process Engineer voor een mooie uitdaging binnen de hightech industrie.

3. Hoofd Technische Dienst voor een producent van prachtige bouwmaterialen.

Lees verder

Aandacht voor ixxenz in regionale bladen

De regionale bladen in onder andere Boxmeer, Cuijk en Grave besteden deze week (di 9 febr) aandacht aan ons bedrijf. Arie Cornelissen, schrijver van het Boxmeers weekblad, heeft goed verwoord hoe wij onze klanten en kandidaten bij elkaar brengen. Kennis van onze branche en een uitgebreid netwerk zijn hierin belangrijk. Lees het complete artikel op hun website, pagina 17.

ixxenz sponsort ‘Cycle 4 Girls’ van Plan Nederland

Supertrots zijn wij op Lenny Wientjens (23) uit Sint Anthonis die in april met 25 vrouwen voor ‘Cycle 4 Girls’ van Plan Nederland 300 km gaat fietsen in Vietnam. ixxenz helpt haar graag. René Verhoef en Kim van Balen: “Wij bemiddelen zelf in mooie banen waar mensen carrière kunnen maken en zich kunnen ontwikkelen”. Om meisjes in Vietnam ook deze mogelijkheid te bieden, stelt ixxenz twee kunstwerken ter beschikking waarbij het opgebrachte bedrag volledig ten goede komt aan ‘Cycle 4 Girls’.

Lees verder

Ben jij onze nieuwe collega?

Ter uitbreiding van ons eigen team zoeken wij een consultant Werving en Selectie Techniek. Ben jij onze collega die ondernemersgeest met teamspirit weet te combineren? Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met René@ixxenz.nl.

Succesvol 2015

ixxenz blikt terug op een succesvol 2015. Diverse klanten en kandidaten hebben de weg naar ons weten te vinden. Hiermee hebben wij bedrijven kunnen helpen met het invullen van technische vacatures en kandidaten kunnen helpen aan een nieuwe baan.

2015 was een erg mooi jaar voor onze industrie

De industrie in 2015 is gegroeid en de vooruitzichten voor 2016 zijn goed. Lees meer over wat Nevi hierover verteld.

Lees verder

Kantoor ixxenz even headquarters voor kwizzut team 'de nieuwe vlagberg'

kwizzut is een dorpenkwiz die reuring en betrokkenheid in de gemeente Sint Anthonis teweeg brengt. Bekijk een impressie van de avond.

Lees verder

ixxenz opent hoofdkantoor in Sint Anthonis

Op zondag 22 november 2015 heeft ixxenz haar hoofdkantoor officieel geopend. Onder het genot van een hapje en drankje werd er samen met vrienden, buren en relaties geproost op de nieuwe samenwerking tussen Kim van Balen en René Verhoef.

Lees verder